Undgå at arbejdsgangene ikke er afstemt

“Hvorfor gør de ikke, som vi har aftalt? Jeg bliver simpelthen så frustreret! Det ville bare være så meget nemmere, hvis de bare gjorde dét, vi havde aftalt!”

Ovenstående er et udsagn, som de fleste nok har hørt – måske med lidt andre ord, men med samme frustration. Hvorfor overholder de ikke vores aftaler? Fænomenet er bestemt ikke ukendt, desværre. Faktisk førte det til, at det amerikanske militær skød to af deres egne Black Hawk helikoptere ned over Irak.

Læs videre “Undgå at arbejdsgangene ikke er afstemt”

SCRUM og Virksomhedsteori

SCRUM er et velafprøvet værktøj til at styre udvikling af software i agile processer. Fokus på agile processer har vundet indpas, da det sikrer, at det hele tiden er dét, der giver mest værdi for forretningen eller kunden, der bliver udviklet. Det er opstået og formet ud af praksiserfaringer og har gennem de sidste mange år vist sin værd i mange succesfulde virksomheder.

Udfordringerne ved SCRUM og andre agile arbejdsmetoder opstår, når de ikke virker som ønsket. Når opgaverne ikke bliver afleveret til tiden, når udviklerne ikke har overblik over deres opgaver og når ceremonierne ikke bliver afholdt. Hvad gør man så? Læs videre “SCRUM og Virksomhedsteori”