Om mig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Johannes Damsgaard-Bruhn, født i 1979 og Er uddannet arbejds- og organisationspsykolog. Jeg er gift med Karen, der arbejder som kirke- og kulturmedarbejder i Søften og Foldby kirker.

Jeg stiftede alfanova i 1998 og har siden 2010 arbejdet fuld tid som selvstændig proceskonsulent.

Mit udgangspunkt

Mit udgangspunkt er, at skal en forandring af arbejdsgange være varig og stabil, skal medarbejderne inddrages og føle ejerskab for de nye arbejdsgange. Derfor er udgangspunktet for mig at skabe trygge og tillidsfulde relationer til alle involverede parter. Det sikrer et godt udgangspunkt for forandringsprocessen og at der rum og plads til at tale frit om de processer, der er i fokus.

Jeg løser opgaver primært indenfor tre hovedområder:

  1. Proceskonsulent med fokus på at optimere arbejdsgange i virksomheder i dialog med både ledelse og medarbejdere. Trygge og tillidsfulde relationer skaber grobund for varige og succesfulde forandringer af arbejdsgange. Medarbejderne involveres og får ejerskab med processen og løsningerne.
  2. Konsulent ved udvikling af ny software med fokus på, at brugernes behov fortolkes til nye funktioner. Brugerens behov opfyldes af de nye funktioner og at udviklerne får implementerbare beskrivelser af funktionerne.
  3. Workshops og foredrag om forskellige emner, såsom stresshåndtering og konflikthåndtering.

Fritid

Jeg er et naturmenneske og holder meget af lange vandreture. Der er en ro og tid til eftertænksomhed i naturen, som jeg sætter stor pris på, når hverdagen ofte er præget af mange spændende skift og uforudsigelighed.

Jeg har en stor interesse for kommunikation og IT. Derfor går der ofte også tid med at lave hjemmesider, adminsitrere facebook-sider og lave andet administrativt arbejde for forskellige frivillige projekter. Det giver mig en teknisk indsigt og forståelse, hvorfor jeg kan forstå og formidle, hvornår nogle tilsyneladende simple funktioner kan være svære at implementere og omvendt.

I min fritid er jeg KFUM-Spejder. Jeg sidder med i distriktsstaben for Marselis Distrikt som distriktschef. Jeg har sat mange større projekter igang og styret dem sikkert i havn. Det har givet mig mange gode erfaringer med at motivere og engagere mange mennesker i en fælles sag.